top of page

Töitä tarjolla: Mansikantaimien istutus

27. maalisk. 2022

Meillä on ilo tarjota n. 5-8 työpäivän keikkatyö mansikan taimien istutuksessa heti kesäkuun alussa. Ensisijaisesti haemme paikallisia henkilöitä omin kyydein. Tarvittaessa tämän istutusprojektin mittainen majoitus on myös mahdollista. Työhön palkkaamme vielä 3-4 henkilöä.

Työ on helppoa ja perehdytyksellämme hyvin opittavaa. Käytännössä multapaakussa olevia pieniä mansikantaimia istutetaan pienen puutarhalapion avulla ja käsin tiivistäen maahan, jo valmiiksi tehtyyn mansikkapenkkiin. Työtä saa tehdä Suomen kesässä kauniin luonnon ja luomumaatilamme ympäröimänä.
Tärkeimpiä erinomaisen taimien istuttajan ominaisuuksia ovat motivaatio ripeään työntekoon, liikunnallisuus istutusasennossa, riittävä kunto fyysiseen työhön, näppäryys sekä käsi- ja sormivoimia taimien tiivistämiseen.

Omalta osaltamme panostamme parhaamme mukaan työolosuhteisiin, perehdytykseen, mielekkääseen työkokemukseen ja työehtosopimuksen mukaiseen palkkaukseen sekä työehtoihin. Työ tehdään tuntipalkalla. Toivomme, että työskentely kanssamme on mukavaa ja sitä vastoin iloiseen joukkoomme löytää lisää työhön sitoutuneita, ahkeria ja fyysisesti istutustyöhön soveltuvia henkilöitä.
Istutusprojekti alkaa (sää ja hallavarauksella) 1.6. ja kestää noin 5-8 työpäivää henkilömäärästä riippuen. Työaika on lähtökohtaisesti arkisin klo 8-16. Työajoissa on tilanteesi mukaan myös pientä joustamisen varaa.

Paikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy.
Hakemukset toivomme sähköpostitse info@mukulantila.fi
Lisätietoja Maija Merikanto puh. 0405487818 tai info@mukulantila.fi

bottom of page