NOUDA TILAPUODISTA

Luomumansikoitamme saat suoraan tilaltamme. Tilavierailun myötä pääset näkemään ruokasi alkuperän ja saat muiston kesäretkestä, jota kelpaa talven mittaan marjoja syödessä muistella.

 

500g rasioissa mansikoita on saatavilla koko satokauden ajan. 5 kg laatikoita varaamalla etukäteen saat tarvitsemasi määrän kanssasi sovittavana päivänä. Olemme keränneet marjat sinulle yleensä samana aamuna valmiiksi viiden kilon laatikoihin. Poiminnan jälkeen ne  säilytetään kylmiössä noutoosi asti.


Marjojen yhteistoimituksia teemme ruokapiireille ja Reko-jakoihin. Mikäli tulevaisuudessa marjoja kertyy enemmän, voimme tehdä myös pääkaupunkiseudulle yhteistoimituksia. Näihin voit esittää ehdotuksia sivulta jälleenmyynti.

Mansikoiden 2022 hinnasto on alempana tällä sivuilla.
 

Strawberries_edited_edited.jpg
Mukulantila7.jpg

ITSEPOIMINTA

Itsepoimintaan varattuina päivinä pääset keräämään marjasi myös itse. Itsepoimittuna kilohinta on 9e/kg ja kaupan päälle saat hetken puhtaan luonnon rauhasta nauttien. Meiltä saat halutessasi lainaksi poimintavakat ja kotikuljetukseen annamme pahvilaatikot.

 

Itsepoimintamahdollisuuksia meillä on pääasiassa sunnuntaisin, jolloin mansikkamaalla on parhaiten tilaa. Itsepoimintapäiviä tulee olemaan ainakin

Su 3.7. klo 9-18

Su 10.7. klo 9-18

Su 17.7 klo 9-18

Näiden lisäksi myös muista päivistä saatetaan ilmoittaa erikseen.

 

Varaathan myös itsepoiminta-ajan ennakkovarausten lomakkeella,  tekstarilla tai soittamalla nro. 040-5487818, niin varmistamme että marjaisimpia penkkejä riittää jokaiselle.

 
Mukulan luomutila_valk.png

Keräämään tänne kysymyksiä, jotka ovat mietityttäneet asiakkaitamme. Mikäli et löydä täältä vastausta niin olethan meihin yhteydessä.