top of page
 
 
Ennakkovaraus 2024

Alla olevan lomakkeen kautta voit jättää varauksen  kesän 2024 mansikoihimme 5kg laatikoittain sekä uutuutena myös haskap-marjoihin 4kg laatikoittain. Pienemmät määrät ja muut tuotteet on ostattavissa ilman varausta tilapuodin ollessa auki.

 

ENNAKKOVARAUSTEN KÄYTÄNNÖT

Kun teet ennakkovarauksen, olemme sinuun tekstiviestitse yhteydessä marjojen alkaessa kypsyä. Noin juhannuksen - heinäkuun alkupuolen välisenä aikana tapahtuvan yhteydenottomme myötä voit vahvistaa tilaamasi määrän sekä sovimme noudon tai itsepoiminnan ajankohdan sinulle sopivaan päivään, yleensä noin viikon sisään.

Jo ennakkovarauksen yhteydessä voit myös toivoa erityistä päivää / aikaikkunaa, jos se on sinulle tärkeää.

 

Viestissä kuulemme mielellään myös määrän, josta olet alustavasti kiinnostunut. Mansikoita myymme 5kg laatikoissa ja haskapeja 4kg laatikoissa.

Olemme ennakkovaraajiin yhteydessä varausjärjestyksessä sitä mukaa kun satoa kypsyy. Eli mitä aikaisemmin varaat, sitä lähempänä alkukautta voit yhteydenottoa odottaa.

SITOUTUMINEN

Ennakkovaraus ei ole asiakkaalle sitova, vaikka niiltä vahvaa aikomusta toivommekin.

 

Omalta osaltamme sitoudumme varauksiin poislukien esim. sään aiheuttama ylivoimainen ja poikkeuksellinen este. Mikäli harvinainen este liittyisi jo sovittuun noutopäivään, siirretään nouto seuraavaan mahdolliseen päivään. Sadon kokonaisriittävyyttä ajatellen otamme varauksia vastaan alkuun vajaan sadon verran ja pidämme varauslistaa auki sitä mukaa kun hyvää satoa näyttää kauden mittaan edelleen kertyvän. Mikäli siis varauslista on auki, pitäisi mansikoita sinullekin hyvin riittää. Loppukautta kohden kokonaan uusia varauksia pystytään ottamaan ja toteuttamaan, mikäli satoa riittää. Silloin on siis parempi ottaa yhteys suoraan.

LAATU

Meille on tärkeää, että myymämme marja on aina 1 lk kaikilla mittareillaan, ellei asiasta toisin mainita. Meillä ykkösluokan marjoihin kuuluu ulkoisen siisteyden lisäksi tuoreus ja hyvä maku. Lisäksi luonnollisen viljelyn tuomat ravinteet ja jäämättömyys ovat laatua, jota itse arvostamme. Luomuviljelyssä ei käytetä kasvun kiihdyttäjiä ja luontaisesti kestävät lajikkeet eivät myöskään ole ylisuuria. Näin ollen marjat ovat kooltaan usein hieman uusia kauppalajikkeita pienempiä. Ja niissä voi olla myös aivan pieniä kosmeettisia luonnollisen kasvun eroja.

Halutessasi voit ilmoittaa, mikäli olet kiinnostunut pieniä määriä kertyvästä hieman edullisemmasta 2lk marjasta. 2 luokkaan olemme lajitelleet kaikkein pienemmät tai pientä pintapainumaa tai reilumpaa epämuotoisuutta sisältävät marjat. Aivan viimeisinä myyntipäivinä tarjolla on vain näitä pienimpiä mansikoita.
 

HINNASTO

Tapanamme on ollut pitää 1lk laatikoiden hinta samana koko kauden. Kesän 2024 hinnastomme on:

5kg 65e

3 tai yli 5kg a' 60e

lumotar aina 5kg 70e

Litran eli 500g rasia 12e

Puolen litran eli 250g rasia 7e

Itsepoimittuna uudet maat 9e/kg ja vanhat maat 7e/kg tai aivan loppukaudesta alhaisempi marjojen käydessä vähiin.

 

Kaikki hinnat sisältävät alv 14%.

.'

Hinnaston taustalla olevista tuotantokustannuksista tarkemmin tästä linkistä.
 

ENNAKKOVARAUS
kesälle 2024

Tällä lomakkeella voit jättää ennakkovarauksen kesän 2024 luomumansikoihin sekä luomuhaskapeihin

Olen kiinnostunut ostamaan:

Marjojen alkaessa kypsyä, sinuun ollaan varaukseesi liittyen yhteyksissä tekstiviestitse tai harvoissa tapauksissa puhelimitse yleensä Maijan numerosta 040-5487818

Luomumansikka mansikka luomutila tilapuoti suoraantilalta luomu lähiruoka Iitti Kouvola Ky
bottom of page