top of page
 
 
 
 

Ennakkovaraus 2024

Alla olevan lomakkeen kautta voit jättää varauksen  kesän 2024 luomumansikoihimme 5kg laatikoittain. Pienemmät määrät ja muut tuotteet ostattavissa ilman varausta.

 

ENNAKKOVARAUSTEN KÄYTÄNNÖT

Kun teet ennakkovarauksen, olemme sinuun tekstiviestitse yhteydessä mansikoiden alkaessa kypsyä. Noin juhannuksen jälkeen - heinäkuun alussa tapahtuvan yhteydenottomme myötä voit vahvistaa tilaamasi määrän sekä sovimme noudon tai itsepoiminnan ajankohdan sinulle sopivaan päivään, yleensä noin viikon sisään.

Jo ennakkovarauksen yhteydessä voit myös toivoa erityistä päivää / aikaikkunaa, jos se on sinulle tärkeää.

 

Viestissä kuulemme mielellään myös mansikkamäärän, josta olet alustavasti kiinnostunut. Esim. monta 5kg/laatikkoa.

Olemme ennakkovaraajiin yhteydessä varausjärjestyksessä sitä mukaa kun satoa kypsyy. Jos toivot mansikoita jo alku- tai keskikaudesta, suosittelemme varausta ajoissa eli reilusti ennen mansikkakautta.

SITOUTUMINEN

Ennakkovaraus ei ole asiakkaalle sitova, vaikka niiltä vahvaa aikomusta toivommekin.

 

Omalta osaltamme sitoudumme varauksiin poislukien esim. sään aiheuttama ylivoimainen ja poikkeuksellinen este. Mikäli harvinainen este liittyisi jo sovittuun noutopäivään, siirretään nouto seuraavaan vapaaseen päivään. Sadon kokonaisriittävyyttä ajatellen otamme varauksia vastaan alkuun vajaan sadon verran ja pidämme varauslistaa auki sitä mukaa kun hyvää satoa näyttää kauden mittaan edelleen kertyvän. Mikäli siis varauslista on auki, pitäisi mansikoita sinullekin hyvin riittää. Loppukautta kohden uudet varaukset pystytään toteuttamaan, mikäli satoa riittää.
 

HINNASTO

Tapanamme on ollut pitää 1lk 5kg laatikoiden hinta samana koko kauden. Kesän 2024 hinnastomme vahvistamme alkukesällä 2024.'

Halutessasi voit myös ilmoittaa, mikäli olet kiinnostunut pienemmistä tai edullisemmista 2 lk mansikoista, joita kauden mittaan ja erityisesti loppua kohden 1 luokasta erilleen lajitellaan. Aivan loppukaudesta tarjolla on vain näitä pienimpiä mansikoita.
 

Hinnaston ennakkointia
Kesäksi 2023 saamamme laadukkaan ja aikaisempaan verrattuna tuplamääräisen sadon menekin varmistamiseksi olimme alentaneet 1 lk laatikon hinnan a'60e:n (Lumotar 65e) kun se 2022 oli a'65e. 

Nyt kun -23 kysyntä jälleen ylitti marjasadon, palaamme jälleen viljelyn kannattavuuden ja toiminnan mahdollistamisen äärelle myös tuotantokustannusten noustessa.

Oletettavasti yhden 1lk 5kg laatikon hinta tulee palaamaan 65e:n vaan hinnasto tosiaan vahvistetaan vielä erikseen.

Tuotantokustannuksista tarkemmin usein kysytyt kysymykset -osuudessa.
 

ENNAKKOVARAUS
kesälle 2024

Tällä lomakkeella voit jättää ennakkovarauksen kesän 2024 luomumansikoihin

Olen kiinnostunut ostamaan luomumansikoita. (voit valita useamman vaihtoehdon).
Mansikoiden alkaessa kypsyä, minuun ollaan tässä asiassa yhteyksisä teksiviestitse tai harvoissa tapauksissa puhelimitse yleensä Maijan numerosta 040-5487818

Lähetämme viestejä muutaman kerran vuodessa, erityisesti seuraavan kesän marjakaudesta tiedottaen.

Luomumansikka mansikka luomutila tilapuoti suoraantilalta luomu lähiruoka Iitti Kouvola Ky
bottom of page