Ennakkovaraus 2022 mansikoihin

Kun teet ennakkovarauksen, olemme sinuun yhteydessä mansikoiden alkaessa kypsyä. Yhteidenottomme myötä voit vahvistaa tilaamasi määrän sekä sovimme noudon tai poiminnan ajankohdan.

 

Ennakkovaraus ei ole asiakkaalle sitova, vaikka niiltä vahvaa aikomusta toivommekin. Omalta osaltamme sitoudumme varauksiin varausjärjestyksessä niin pitkälle kuin satoa riittää.

Olemme ennakkovaraajiin yhteydessä varausjärjestyksessä yleensä vähintään muutamia päiviä etukäteen, sitä mukaa kun satoa kypsyy. Tällä muutaman päivän - viikon varoajalla voit valita sinulle sopivan noutoajan.

 

Jo ennakkovarauksen yhteydessä voit myös toivoa erityistä päivää / aikaikkunaa, jos se on sinulle tärkeää. Viestissä voit arvioida mansikkamäärää, josta olet alustavasti kiinnostunut. Esim. monta 5kg/laatikkoa.

 

Kesän 2022 hinta 5 kg laatikolle on 65€. Hinta muodostuu tuotantokustannuksista, joista lisää mm. usein kysytyt kysymykset -osuudessa. Kolme laatikkoa tai enemmän ostaville laatikko hintaan 60€. Itsepoimittuna luomumansikan hinta on 9e/kg.
 

Yhteistoimitusten ehdotukset ja niihin kiinnostuksen voi jättää sivulla Jälleenmyynti.

ENNAKKOVARAUS
kesälle 2022

Tämän lomakkeen täyttämällä voit jättää ennakkovarauksen kesän 2022 luomumansikoihin.

Olen kiinnostunut (voit valita useamman vaihtoehdon)
Haluan, että minuun ollaan yhteydessä:

Lähetämme viestejä muutaman kerran vuodessa, erityisesti seuraavan kesän marjakaudesta tiedottaen.