top of page

Mukulan maatila
- perhetila perinnemaisemissa

Viisi vuotta sitten tekemämme sukupolvenvaihdos Maijan synnyintilasta käynnisti Mukulan maatilamme nykyisen aikakauden. Sukutilan pitkä historia näkyy pihapiirin perinnerakennuksissa ja -maisemassa. Jatkumon tunne lisää myös omaa sitoutumistamme ja halun luoda uutta kestävässä ja kunniottavassa vuorovaikutuksessa ravintomme tuottavaan maahan kuin meidän ihmisten yhteisöön. On kunnia antaa yli 300-vuotiaalle tilalle uusi mahdollisuus sen kymmenentenä sukupolvena. Ja samalla avata ovet tässä ajassa, luoden parasta mahdollista ravintoa sekä elämys ympäristöstä myös teille vieraillemme. 
 
Taannoinen päätös tilan jatkamisesta ja paluumuutosta oli arvovalinta monen hyvän asian puolesta. Tilan jatkaminen on ollut upea mahdollisuus tukea hyvinvoivan elämän eväitä ja iloa maaseudun maisemissa ja ystävien yhteisössä. Tarjota parasta niin omalle perheelle, työntekijöille kuin jokaiselle vieraallemmekin. Luoda uutta sellaiseen suuntaan ja sellaisella tavalla, joka oikeimmalta tuntuu. 

 
Näemme pitkälle hyvään huomiseen, iloitsemme arjesta tässä ja nyt. Yhdessä kehittäen, uutta luoden ja kokonaisuutena parhaaseen pyrkien. Jokaisen valinnan kanssa pysähdymme vertailemaan vaihtoehtoja. Suuntaamme kestävyyteen, vastuullisuuteen, laatuun ja kussakin askeleessa oikeimmalta tuntuvaan suuntaan.

 

Suuri ilomme kohdata ja kuulla, mistä sinun unelmien maatilavierailu koostuisi? Mitkä marjat tai kasvit kiinnostavat? Voitaisiinko kehittää jotain yhdessä? Ota ihmeessä yhteyttä. Ja jutellaan kun tavataan. 

Maija Merikanto Juha Merikanto Mukulan tila mansikkamaa laidalla Maanviljelijät hymyilevät

Tilan isäntäparina me, Maija ja Juha Merikanto, toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi Mukulan tilalle.

bottom of page