top of page

Mukulan maatila - perinteitä kunnioittaen

Vuoden 2019 alusta tekemämme sukupolvenvaihdos Maijan synnyintilasta käynnisti maatilan nykyisen aikakauden.  

Yli 300 vuotta vanha maatila on sijainnut nykyisellä paikallaan reilusti yli 200 vuotta. Pitkä historia näkyy pihapiirin perinnerakennuksissa ja -maisemassa. Tilalla huokuva historia ja jatkumon tunne lisää omaa sitoutumistamme ja halun luoda uutta kestävässä ja kunniottavassa vuorovaikutuksessa ravintomme tuottavaan maahan kuin meidän ihmisten yhteisöön. On kunnia antaa tilalle uusi mahdollisuus sen kymmenentenä sukupolvena. Ja samalla avata ovet tässä ajassa, luoden parasta mahdollista ravintoa sekä elämys ympäristöstä myös teille vieraillemme. 
 
Taannoinen päätös tilan jatkamisesta ja paluumuutosta oli arvovalinta monen hyvän asian puolesta. Tilan jatkaminen on ollut upea mahdollisuus tukea hyvinvoivan elämän eväitä ja iloa maaseudun maisemissa ja ystävien yhteisössä. Tarjota parasta niin omalle perheelle, työntekijöille kuin jokaiselle vieraallemmekin. Luoda uutta sellaiseen suuntaan ja sellaisella tavalla, joka oikeimmalta tuntuu. 

 
Näemme pitkälle hyvään huomiseen, iloitsemme arjesta tässä ja nyt. Yhdessä kehittäen, uutta luoden ja kokonaisuutena parhaaseen pyrkien. Jokaisen valinnan kanssa pysähdymme vertailemaan vaihtoehtoja. Suuntaamme kestävyyteen, vastuullisuuteen ja kussakin askeleessa oikeimmalta tuntuvaan suuntaan.

 

Suuri ilomme kohdata ja kuulla miten sinä yhteistyömme mahdollisuudet näet? Mistä sinun unelmien maatilavierailu koostuisi? Mitkä marjat tai kasvit kiinnostavat? Ota ihmeessä yhteyttä. Ja jutellaan kun tavataan. 

Maija ja Juha.jpg

Tilan isäntäparina me, Maija ja Juha Merikanto, toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi Mukulan tilalle.

bottom of page