top of page

Töitä tarjolla: Luomumansikoiden poimintaa

24. maalisk. 2022

Meillä on ilo tarjota kesätöitä mansikoiden poiminnassa luomutilallamme. Ensisijaisesti haemme paikallisia henkilöitä omin kyydein.

Työ on helppoa ja hyvin opittavaa. Työtä saa tehdä Suomen kesässä kauniin luonnon ympäröimänä. Luomutilallamme ei käytetä torjunta-aineita.

Motivaatio ahkeraan työntekoon, liikunnallisuus, ripeys poiminta-asennoissa sekä näppäryys ovat tärkeimpiä erinomaisen marjanpoimijan ominaisuuksia.

Omalta osaltamme panostamme parhaamme mukaan hyviin työolosuhteisiin, perehdytykseen, mielekkääseen työnohjaukseen, hyvään työkokemukseen sekä TES:n mukaiseen palkkaukseen ja työehtoihin. Palkka maksetaan tuntiperusteisesti. Toivomme, että työskentely kanssamme on mukavaa ja sitä vastoin iloiseen joukkoomme löytää lisää työhön sitoutuneita ja ahkeria tekijöitä.
Töitä riittää kesän 2022 satokauden ajan eli säiden mukaan noin 3-4 viikkoa noin juhannuksesta-heinäkuun alusta alkaen. Poikkeuksellisena kesänä töitä voi lyhimmillään olla 2 viikkoa tai pisimmillään 5 viikkoa. Työpäivät alkavat yleensä klo 6 ja poimintaa on sadon kypsymisen mukaan 3-7 tuntia/päivässä. Työpäiviä on pääsääntöisesti ma-la välillä 5pv/vk. Töiden ajankohtia tarkennetaan aina mahdollisimman pian, kun ne kauden edetessä selviävät.

Paikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy.
Hakemukset toivomme sähköpostitse info@mukulantila.fi
Lisätietoja tilasta näiltä nettisivuilta sekä työstä Maija Merikannolta puh. 0405487818

bottom of page