top of page

Mansikkakausi 2024 loppusuoralla

4. heinäk. 2024

Mansikoiden saatavuus hiipuu jo heinäkuun toisen viikon kuluessa

Luomumansikoidemme satokausi alkoi ennätysaikaisin. Ja nyt liki kuukauden sadon jälkeen tiivis kausi alkaa olla loppusuoralla. Loppua kohden marjojen koko pienentyy selkeästi ja 1. lk laatikoiden ja rasioiden saaminen on aina kovemman työn takana. Pidämme marjoja vapaassa myynnissä silti päivittäin niin pitkään kun niitä suinkin riittää. Nyt kuitenkin on mahdollista, ettei esim. laadukkaimpia rasioita riitä aina iltoihin asti.

5 kg laatikoiden varauksissa alamme päästä kohtaan, jonka jälkeen kääntyi ajatus niin päin, että mansikoita voidaan toimittaa, jos niitä vielä saadaan. Listalle on kertynyt varauksia reilusti ja niiden noutoja sovimme tässä vielä lähipäiville sitä tahtia kun marjoja vielä saadaan. Säät vaikuttavat asiaat varsin merkittävästi.

Marjakoon pienentyessä 2 lk mansikoita kertyy selkeästi enemmän kuin 1. luokkaa. Ja tuota pienimarjaista mutta maistuvaa ja saman päivän ehjäpintaista marjaa onkin vielä hieman vapaana tälle kaudelle. Voit siis laittaa vaikka viestin (0405487818), mikäli 2 lk mansikat kiinnostaisivat vielä heinäkuun toisella viikolla.

Jo nyt olemme kiitollisia mahdollisuudesta toimittaa rakkaudella kasvattamiamme mansikoita teille sadoille ihmisille ja perheille. <3

bottom of page