top of page

Mansikat loppuivat, haskapia vielä noin viikon

9. heinäk. 2024

Mansikat ovat juuri loppumassa, haskapin tiimoilta aukioloa vielä heinäkuun kolmannelle viikolle. Lauautaina 13.7. kauden päätapahtumaan.

Mansikausi loppuu, päivitys 9.7.
Tästä kaudesta näytti tulevan historiallisen aikainen ja tiivis. Ja näin myös on käynyt.

Oli silti hienoa nähdä, miten 5kg laatikoita kertyi enemmän kuin koskaan ennen. Vaan niin myös teitä asiakkaita. Ja niin mansikoita riitti valitettavasti vain 27.6. mennessä varanneille. Sääolosuhteet olivat haastavat keväästä alkaen ja marjojen suuremmalla koolla olisi kiloja ja 1lk laatikoita kertynyt enemmän. Vaan näin tänä vuonna. Ilmoitathan pikimmiten, mikäli odottaisit yhteydenottoa vielä tätä vanhempaan varaukseen. Tätä uudempiin (sadon riittävyyden puitteissa luvattuihin) varauksiin emme valitettavasti pysty mansikoita enää toimittamaan. Laitamme tästä viestit lähipäivinä vielä kullekin.

Mansikkamaalla on vielä vähän varsin pientä marjaa. Itsepoiminta on mahdollista vielä tällä viikolla, parhaiten nyt ke ja to. Pienen loppusadon marjan poimintaan voit tulla 6e/kg tällä viikolla klo 9-19 ilmoittautumalla 040-5487818.

Haskapin kausi jää myös poikkeuksellisen tiiviiksi ja uuden satoarvioin mukaan tätä uutuutta riittää vielä noin ensi viikon alkupuolelle.

Tämän kauden osalta mansikat loppuvat nyt tällä heinäkuun toisella viikolla ja haskap kolmannella viikolla. Tilapuotimme on auki normaalisti vielä torstaihin 11.7. asti, vaikka mansikoita tosin on enää erittäin vähän. Ja tämän jälkeen päivittäin supistetuin kellonajoin 12-18.

Tulevat aukiolot ja tavoiteltava tarjonta:
Ke 10.7. 11-19 (auki normaalisti, vain haskapia enää tarjolla)
To 11.7. 11-19 (auki normaalisti, vain haskapia enää tarjolla)
Pe 12.7. 12-18 (haskap maistelut ja varatut)
La 13.7. 11-17 (Kesän päätapahtuma kts. lähipäivinä julkaistava ohjelma)
Su 14.7. eteenpäin klo 12-18 niin kauan kuin haskapia heinäkuun kolmatta viikkoa riittää.

Jäljellä olevan viikon ajan saatavilla on vielä myös mansikkamehuja, mansikkaraparperimehuja, mehiläisvahakynttilöitä, jauhoja sekä viimeisiä pellavapyyhkeitä ja koruja.

Tervetuloa vielä piipahtamaan ja lauantain 13.7. tapahtumassa viihtymään.

bottom of page