top of page

Kesän 2024 luomumansikat nyt varattavissa

25. elok. 2023

Ennakkovarausten lomake kesän 2024 mansikoihin on nyt auki

Ennakkovaraamalla luomumansikkasi olemme sinuun yhteyksissä kesän 2024 mansikoiden alkaessa kypsyä noin juhannuksen ja heinäkuun alkupuolen välillä. Yhteydenoton myötä saat vielä vahvistaa varauksen ja sen määrän. Ja samalla sovimme noutopäivän.

Varaajiin olemme yhteydessä tekstiviestitse varausjärjestyksessä, joten aikaista varausta suosittelemme erityisesti niille, ketkä marjoja alku- tai keskikaudesta toivovat. Silloin mansikat ovat yleensä suurimmillaan ja napakimmillaan. Varauksia kertyy yleensä tasaisesti läpi talven ja kevään satokaudelle saakka. Tähän mennessä minään vuonna mansikoitamme ei ole riittänyt ihan kaikille halukkaille, joten mikäli mansikkamme kiinnostavat, on varauksen tekeminen kauden alkupuolelle mennessä lämpimästi suositeltavaa.

Mansikoiden hinnastomme vahvistamme aina kunkin kauden alkuun mennessä ja se pysyy samana koko kauden. Varaukseesi liittyvän yhteydenottomme myötä hinnasto on käytössäsi. Vasta silloin lopullisesti vahvistat varauksesi ja sovimme noutopäivän.

Varaamaan pääset sivulla www.mukulantila.fi/ennakkovaraus

Mitä parhainta 2024 mansikkakesää kohden!

bottom of page