top of page

Kesän 2022 ennakkovaraus avattu

8. heinäk. 2021

Kesän 2022 luomumansikoihin voit jättää ennakkovarauksen tästä päivästä alkaen

Kun teet ennakkovarauksen, olemme sinuun yhteydessä mansikkakauden 2022 alkaessa. Yhteidenoton myötä voit vahvistaa tilaamasi määrän 5 kg laatikoita luomumansikkaa sekä sovimme noudon tai poiminnan ajankohdan. Kesän hinnasto laaditaan keväällä 2022 luomumansikan hintatasoa ja tuontantokustannuksia mukaillen. Varauksen kesällä 2022 vahvistaessasi voit sen tehdä myös hinta huomioon ottaen.

Ennakkovaraus ei ole asiakkaalle sitova, vaikka niiltä vahvaa aikomusta toivommekin. Omalta osaltamme sitoudumme varauksiin varausjärjestyksessä niin pitkälle kuin satoa riittää.

Olemme ennakkovaraajiin yhteydessä varausjärjestyksessä mahdollisimman aikaisin, yleensä vähintään muutamia päiviä etukäteen, sitä mukaa kun satoa kypsyy. Tällä muutaman päivän varoajalla voit valita sinulle sopivan noutoajan. Jo ennakkovarauksen yhteydessä voit myös toivoa erityistä päivää / aikaikkunaa, jos se on sinulle tärkeää. Viestissä voit arvioida mansikkamäärää, josta olet alustavasti kiinnostunut. Esim. monta 5kg/laatikkoa.

Ennakkovarausten lomaken löydät sivuilta: www.mukulantila.fi/ennakkovaraus

bottom of page